Interior Design Studies


Studies



Qi Club, Erbusco, Italy

E-mail Print PDF

Qi Club

Interior Study. The original lay-out of the restaurant is not practical and functional neither for guests or for service. The restaurant is placed on the ground and on the first floor . Access to the top floor is by sideward stairs, which create unused space underneath. The restaurant space is separated from the disco by a glass wall. In the middle of that wall is the entrance into the restaurant. The narrow alley leads to the bar and to the stairs at the sides. On the first floor is the entrance to the kitchen (all the waitress have to serve the meal from the top floor) and on the ground floor to the toilets (there are not toilets for the guests upstairs). During the busy nights there is too many people passing through the corridor in the middle of the restaurant. Lots of people is going to the bar, some to the restaurant or club, some needs to go to the toilet and others to the first floor. It causes huge concentration of the people in the middle part of the restaurant and it is disturbing for the people sitting and having their dinner. All service has a big trouble to pass through.

Read more...
 
 

Weekend House

E-mail Print PDF

Weekend House

 

Read more...
 

Flower Fair Life, Colombia

E-mail Print PDF

Flower Fair Life

 

Read more...
 

Minimal Living

E-mail Print PDF

Minimal Living

 

Read more...
 
Page 2 of 2

houzz interior design ideas